Gasvrij wonen

De TCB afleverset voor de woningbouw is één van de laatste ontwikkelingen binnen TCB BV. De 'MonoTec' is verkrijgbaar in twee verschillende types. De MonoTec-200L, een all-in-one unit met een geintegreerde 200 liter boiler en een MonoTecSolo waarbij uit een losse boiler kan worden gekozen van 300, 400 of 500 liter. De complete regeling en besturing wordt gedaan door onze eigen ontwikkelde besturingsprint met eigen software. Bij de MonoTec kan elk willekeurig monoblock warmtepomp buitendeel worden gekozen, indien deze maar geschikt is voor een externe aansturing.

Er zijn dus geen F-gassen (STEK) handelingen nodig voor de installatie, alleen maar waterzijdige. Hierdoor is een totale warmtepomp installatie in een zeer korte tijd gerealiseerd. Met een MonoTec is er dus een vrije keuze in het merk buitendeel en kan elke installateur werken met het voor hem bekende merk waterpomp. De installatietijd wordt daardoor nog korter.

De gehele MonoTec is opgebouwd uit uitsluitend A-merken en is met zeer grote nauwkeurigheid geassembleerd. De plug and play MonoTec heeft een robuuste design omkasting en is door zijn kleine formaat op vele plaatsen te installeren. Indien wenselijk is er ook een uitvoering inclusief monitoring van opgenomen en verbruikte vermogens, deze is ook goed toepasbaar in NOM-woning.