Wij zijn TCB!

TCB Shape Created with Sketch. Geplaatst in:

Wij zijn het nieuwe team van TCB BV! Door aan de voor u vertrouwde gezichten, een aantal nieuwe mensen toe te voegen, kunnen wij nu een nog betere partner voor u zijn die met u meedenkt en samenwerkt.

Wij zijn een innovatieve technische onderneming waar warmtesets worden ontwikkeld en geproduceerd voor zowel collectieve systemen als de particuliere woningbouw. Ruim 30 jaar zijn wij vanuit onze vestiging in Assen, Drenthe, actief in deze branche. Wij denken probleem- en project oplossend en kunnen snel inspelen op de veranderingen in de markt. Dit kunnen wij doordat wij ons focussen op zinvolle productvernieuwing en anticiperen op huidige en nieuwe ontwikkelingen. 

Alle software- en hardware ontwikkeling doen wij in eigen beheer. Daar zit onze kracht. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we volledig klantspecifiek leveren.

Wilt u kennis komen maken, zien hoe wij werken en horen wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 0592 35 15 68 of neem contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

Ben je enthousiast over dit artikel?

Reageren

naam
E-mailadres
Reactie

Reacties (0)

TCB