afleversets voor collectieve systemen waaronder stadsverwarming

Via onze, watergevoerde, afleversets kunnen wij u voorzien van ruimteverwarming, koeling en warm tapwater. Doordat onze afleversets niet hydraulisch maar, als enige in Nederland, volledig electronisch geregeld zijn kunnen wij alle temperaturen, waaronder de retourtemperatuur, zeer goed beheersen. Er zijn geen stilstandverliezen doordat wij de wisselaar voor tapwater niet op temperatuur houden. U hebt dus geen onnodig energieverbruik. Dankzij de modulerende werking heeft u meer comfort en verbruikt u minder energie. Met de afleversets van TCB heeft kiest u dus voor duurzaamheid en energiezuinig.

Alle software en hardware ontwikkeling doen wij in eigen beheer en wij kunnen hierdoor volledig klantspecifiek leveren. Geen idee of probleem is ons te gek, wij zien het als een uitdaging om samen met u tot een goed passend product te komen. Doordat het hele toestel met 1 warmtemeter bemeterd wordt hebt u hier direct een flinke kostenbesparing te pakken. Onze afleversets zijn uit te breiden met een data module voor het op afstand uitlezen en monitoren van energieverbruik, temperatuurbeheersing, storingsmeldingen en andere benodigde data.

Voor zowel 2-, 3-, 3,5-, 4-, 4,5-, 5- en 6 pijpsystemen kunnen wij een toestel leveren. In ons productoverzicht treft u een aantal mogelijke afleversets aan. Doordat wij custom made produceren kunnen we een toestel leveren dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

LET OP: Wij zijn maatwerkleverancier en kunnen doordoor niet al onze oplossingen op deze site tonen. Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen om (vrijblijvend) de mogelijkheden, passend bij uw vraag, te bespreken. T: 0592 351568