Alles in één compacte unit

TCB Shape Created with Sketch. Geplaatst in:

Verwarmen, koelen en warm tapwater in één compacte unit. De Comfort 14.42 WKO is geschikt voor collectieve 4-pijp WKO installaties.

Doordat woningen steeds beter geïsoleerde worden kan het voorkomen dat de appartementen aan de ene zijde van een complex moeten worden verwarmd en aan de andere zijde moeten worden gekoeld. Doordat deze afleverset ook kan verwarmen vanuit het HT-net, is dit altijd mogelijk.

De ingebouwde menginjectie zorgt voor een optimale temperatuur beheersing. De temp kan terug geregeld worden als de retourtemperatuur te hoog oploopt, daarnaast is het mogelijk om bij een aanvoertemperatuur koeling bij te mengen naar hoge temperatuur koeling, waarmee dauwvorming wordt voorkomen.

De Comfort 14.42 WKO kan optioneel druk gecompenseerd uitgevoerd worden, dit zorgt voor de juiste flow bij drukvariaties in het distributiesysteem. De afleverset uitgevoerd met een ingebouwde, hoog efficiënte, modulerende pomp. Er is een optimale (retour) temperatuur beheersing door de ingebouwde elektronische regeling met touchscreen. Het toestel is leverbaar in CW4, CW5 en CW6.

Nieuwsgierig naar deze, of andere, mogelijkheden? Wij komen graag met u in gesprek om dit te bespreken.

Ben je enthousiast over dit artikel?

Reageren

naam
E-mailadres
Reactie

Reacties (0)

TCB